Horecamakelaar gezocht – Tilburg

27 December, 2022

Voor ons kantoor Tilburg zijn wij op zoek naar een toekomstige Horecamakelaar. Een van de oprichters van Hormax, Ronald Loonen, gaat binnenkort na 20 jaar een stapje terug doen. Eerst wil hij graag zijn ervaring delen en kennis overdragen aan iemand die dit mooie vak graag wil leren.

Heb jij een gevoel en/of werkervaring in de horeca of makelaardij? Ben jij juridisch en bedrijfseconomisch goed onderlegd? Beschik je over goede communicatievaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op ons kantoor in het hartje van Tilburg. Hormax is een gedegen organisatie met een goede reputatie. Wij hebben diverse kantoren in Brabant en bedienen zo de hele provincie.

Interesse?

Heb jij gevoel voor Horeca, ben jij juridisch en bedrijfseconomisch goed onderlegd en beschik je over goede communicatievaardigheden, dan ben je van harte welkom om te reageren. Ronald Loonen staat klaar om je het vak van A tot Z te leren. Er bestaat eveneens de mogelijkheid om later als zelfstandig ondernemer binnen de organisatie werkzaam te worden.

Mail naar Ronald Loonen en wij nemen contact met je op.