Restaurantlocatie te Berg en Dal
  • Vraagprijs inventaris & goodwill: Niet van toepassing
  • Huurprijs registergoed: € 2.900,00 per maand
  • Vraagprijs registergoed: Niet van toepassing
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Omschrijving

Op deze toonaangevende, historische locatie in het centrum van Berg en Dal herrijst op dit moment een volledig nieuw pand. Maar niet zomaar een nieuwbouw pand. Met oog voor detail wordt dit vermaarde horecapand herbouwd. De kozijnindeling, aanbouw, details in de gevel en retro bakstenen verwijzen naar het oorspronkelijke gebouw, waarin jarenlang restaurant “de Put” was gevestigd. Dit brandde helaas in 2017 grotendeels af.

Nu wordt er gebruik gemaakt van moderne isolatiematerialen en uiteraard kan de indeling nog beter op het gebruik worden afgestemd. De begane grond bieden we te huur aan om gebruikt te worden als horecagelegenheid, waarbij het oprichten van een restaurant het meest voor de hand liggend is. Met een nieuw in te richten keuken van 60 m² en een verkoopruimte van 160 m² is er voldoende ruimte voor een volwassen horecaconcept. Dit alles met ruim voldoende mogelijkheid om een terras aan twee zijden van het pand te realiseren.

Op de bovenliggende etages worden twee zelfstandige, appartementen gerealiseerd, welke afzonderlijk van het horecagedeelte verhuurd worden. De bouw is recent gestart, waardoor er nog mogelijkheden zijn om de indeling (leidingwerk e.d.) in de keuken te wijzigen.

Voor dit prachtige project zijn we op zoek naar ondernemers met een goed ondernemingsplan en voldoende eigen middelen om van dit prachtige casco pand een passend horecabedrijf te maken.

Eigenschappen

Ligging In het centrum van Berg en Dal, van oudsher een horeca hotspot. Mooie hoeklocatie met veel zichtbaarheid en ruime mogelijkheden om een mooi terras te realiseren
Oppervlakten
Binnenruimte:
250 m²
Verkoopruimte:
160 m²
Keuken:
60 m²
Berging:
30 m²
Parkeren Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
Woning Woning aanwezig
Omschrijving woning De horecaruimte wordt exclusief de twee bovenliggende appartementen te huur aangeboden. Deze zijn in overleg erbij te huren
Zitplaatsen
Binnen:
120
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
Gesloten
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten
Opmerkingen openingstijden
Nader te bepalen door ondernemer
Inventaris
Bruikleen:
Niet van toepassing
Lease:
Niet van toepassing
Opmerkingen:

Er is geen inventaris aanwezig

Overeenkomsten
Brouwerij:
Heineken, via de huurovereenkomst
Speelautomaten:
Niet van toepassing
Overige:
Niet van toepassing
Personeel Niet van toepassing
Omzetindicatie Nog te realiseren