Horeca-recreatie bedrijf te natuurgebied Brabant
  • Vraagprijs inventaris & goodwill: Op aanvraag
  • Huurprijs registergoed: Niet van toepassing
  • Vraagprijs registergoed: Op aanvraag
Afbeelding
Afbeelding

Omschrijving

Dit bedrijf is a one of a kind horeca/recreatiebedrijf in een zeer populair natuurpark in Brabant. Je kunt hier heerlijk aan of op het water vertoeven uitkijkend op de Haven en het natuur watersportgebied. Het bedrijf heeft meerdere facetten, zo heeft het mooie terrassen, een gezellig bruin eetcafé waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en/of drankje, een grote zaalruimte en last but not least een zeer uitgebreide recreatie tak in de vorm van bootverhuur om het prachtige natuurgebied te verkennen.

Als je meer van het natuurgebied wilt zien, dan kun je een wandeling of een vaartocht maken. Het bedrijf heeft zoals gezegd een uitgebreide bootverhuur, bestaande uit roei-, motorboten, kano's en motorsloepen. Wil je meevaren op een fluisterboot die geruisloos door het gebied gaat en waarop een natuurgids u vertelt over flora, fauna en geschiedenis van het natuurpark, dan zit u hier goed. Naderhand legt u weer aan en kunt u nog nagenieten van uw heerlijke tocht in het eetcafé of op het terras.

In het seizoen is het natuurlijk een drukste van jewelste op dit soort recreatieve locaties. Het is dan ook aanpoten geblazen, maar wie denkt dat het buiten het seizoen kalm is, heeft het verkeerd! Zo is het eetcafé in de herfst en wintermaanden 4 dagen in de week geopend en worden er vele besloten feesten en partijen geboekt. Voor ieder gezelschap is maatwerk bespreekbaar en kan er al vanaf 16 tot en met 250 man een passend (bedrijfs-) feest/bruiloft/vergadering/condoleance gegeven worden.

Wij bieden dit prachtige object inclusief registergoed aan. Het registergoed is in 2001 gebouwd en is zeer goed onderhouden in de loop der jaren. Het object staat op pachtgrond, meer informatie kunt u op aanvraag krijgen.

Het bedrijf wordt al decennia gerund door dezelfde eigenaren/familie en verdiend waardige opvolging, wij zijn daarom op zoek naar een ervaren horecapartij die snapt hoe speciaal dit bedrijf wel niet is. Uiteraard dragen Hormax en verkoper zorg voor een vloeiende bedrijfsoverdracht.

Eigenschappen

Ligging Het bedrijf ligt als enige horecabedrijf midden in dit natuurgebied (1 van de 4 mooiste natuurgebieden van Nederland).
Oppervlakten
Binnenruimte:
487 m²
Verkoopruimte:
Eetcafe: 117 m² Zaal: 202,65 m²
Keuken:
58,80 m²
Berging:
22 m²
Parkeren Voor de deur gratis parkeren
Woning Geen woning aanwezig
Zitplaatsen
Buiten:
100
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
van 14:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag:
van 14:00 uur tot 22:00 uur
Zaterdag:
van 10:00 uur tot 22:00 uur
Zondag:
van 10:00 uur tot 22:00 uur
Opmerkingen openingstijden
In het seizoen 7 dagen per week geopend.
Inventaris
Bruikleen:
Gebruikelijke brouwerij inventaris, postmix
Lease:
Enkele servicecontracten
Overeenkomsten
Brouwerij:
Heineken; geen contract
Speelautomaten:
Niet van toepassing
Overige:
Niet van toepassing
Personeel Op aanvraag
Omzetindicatie Op aanvraag