Grote markt 5 Bergen op Zoom wordt Eetcafe Melro

10 February, 2024

Het levendige Krabbengat, beter bekend als Bergen op Zoom, staat aan de vooravond van een opwindende culinaire toevoeging. Frank Roks van Hormax Bergen op Zoom, samen met de gebroeders de Leeuw, markeerde vanochtend een bijzonder moment voor de Grote Markt 5. Dit historische pand ondergaat binnenkort een transformatie naar Eetcafé Melro, belovend om een frisse wind door de lokale horecascene te laten waaien.

De verbouwing van het pand op deze prominente locatie belooft veel goeds. Bergen op Zoom, rijk aan geschiedenis en cultuur, verwelkomt binnenkort een nieuw culinair hoogtepunt waar inwoners en bezoekers kunnen genieten van gastvrijheid en smaakvolle gerechten. Eetcafé Melro zal naar verwachting een breed publiek aantrekken, op zoek naar gezelligheid en kwaliteit.

De anticipatie groeit naarmate de opening nadert. Het team achter Eetcafé Melro is druk bezig met de voorbereidingen om een sfeervolle en welkome eetgelegenheid te creëren. Deze ontwikkeling benadrukt de dynamische horecamarkt in Bergen op Zoom en de rol van Hormax in het faciliteren van dergelijke ondernemingen.

Met de opening van Eetcafé Melro wordt de Grote Markt nog levendiger. Dit initiatief is een testament van het vertrouwen in de lokale horeca en de voortdurende aantrekkingskracht van Bergen op Zoom als culinaire bestemming. De toewijding aan kwaliteit en sfeer belooft dat Eetcafé Melro een geliefde aanwinst zal zijn voor zowel de stad als haar bezoekers. We kijken uit naar de opening en het warme welkom dat Eetcafé Melro ongetwijfeld zal bieden.