Waardebepalingen van inventaris, goodwill, huurprijs en/of registergoed is o.a. benodigd voor banken, verzekeringsmaatschappijen én om uzelf enig inzicht te verstrekken over een reële waarde hiervan.

Horeca ondernemers opgelet! Bij het kopen, verkopen, huren, of financieren van uw horecapand is een deskundige taxatie van groot belang. Hormax Horecamakelaars heeft een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het taxeren van horecabedrijven. Een waardebepaling gebeurt aan de hand van een uitgebreid onderzoek. Tijdens een taxatie kijken wij o.a. naar de omzet, het pand, de financiële stand van zaken, exploitatie(mogelijkheden), locatie en nog tien andere aspecten.

Taxatie van uw horecabedrijf

Door onze jarenlange ervaring en vertrouwenspositie in de horecamakelaardij, bent u verzekerd van een betrouwbare en objectieve taxatie. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, inhuur of financiering, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw situatie.

Voor het aanvragen van een waardebepaling, kunt u contact met ons opnemen. Uw aanvraag wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.