Toggle navigation
AANBOD
Verkocht
Diensten
Aankoop van horeca
Verkoop van Horeca
Taxatie
Nieuws
Contact
Bel ons
‘S-HERTOGENBOSCH
(073) 610 10 90
TILBURG
(013) 572 28 44
BREDA
(076) 523 00 60
NIJMEGEN
(024) 744 00 60
BERGEN OP ZOOM
(076) 523 00 60
Nieuws
Doelgroeponderzoek uitvoeren: 6 type foodconsumenten in NL
01 October, 2024
Begint u binnenkort een pannenkoekenhuis?
15 September, 2024
Alles over de terrasvergunningen voor horecabedrijven
01 September, 2024
Last minute annuleringen in de horeca zijn een probleem
01 August, 2024
Zomerse terrastrends 2024: Optimaliseer het terras!
15 July, 2024
Het effect van feestdagen op de horecaomzet
01 July, 2024
Marktwaarderapport nodig van horecapand als notaris conform WWFT?
01 June, 2024
Terrasseizoen is begonnen: check de regels bij de gemeente
15 May, 2024
EK-wedstrijden met ‘uitzendbelasting’ voor horeca
01 May, 2024
Omgaan met reviews van gasten over uw horecabedrijf
15 April, 2024
Nieuw Register Sociale Hygiëne voor horecaondernemers
01 April, 2024
Vergunningsvrije horeca in Rotterdam: wat houdt dit in?
11 March, 2024
Terrasbeleid 2024 voor horecaondernemers in Rotterdam
03 March, 2024
Nederlanders drinken vaker 0.0 dranken in de horeca
18 February, 2024
Grote markt 5 Bergen op Zoom wordt Eetcafe Melro
10 February, 2024
Hormax Breda met positief gevoel 2024 in!
02 February, 2024
Horecamakelaar inschakelen bij het huren van een pand
15 January, 2024
Hormax Breda tekent eerste overdracht van 2024!
03 January, 2024
Fijne feestdagen en een gastvrij 2024!
15 December, 2023
Goede financiële administratie bij de verkoop van uw horecabedrijf
02 December, 2023
Vergeet als horecaondernemer niet deze 7 belastingen
01 November, 2023
Martijn Kennes nieuwe gezicht bij Hormax Tilburg!
20 October, 2023
Onderzoek: Gemiddelde besteding per tafel boven € 100
01 October, 2023
Waardebepaling van uw horecabedrijf aanvragen?
09 September, 2023
Het belang van een goede locatie van uw horecabedrijf
01 September, 2023
Zo maakt u een horeca concurrentieanalyse
01 August, 2023
Wijn als omzetverhoger in uw horecazaak
11 July, 2023
De 8 veelgestelde vragen aan een Horecamakelaar
01 July, 2023
Onderdelen van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf
01 June, 2023
8 Trends in gastronomie en foodservice voor horecaondernemers
01 May, 2023
10 Ideeën voor meer klanten op Koningsdag in uw horecabedrijf
15 April, 2023
Nachthoreca verhogen toegangsleeftijd naar 21 jaar in steeds meer steden
01 April, 2023
Leasen, kopen of huren van horeca-apparatuur?
01 March, 2023
Dynamisch energiecontract voor de horeca: oplossing tegen torenhoge voorschotten?
01 February, 2023
Gaat digitalisering ten koste aan het horeca gevoel voor de gast?
19 January, 2023
Horeca regelgeving verandert regelmatig: voldoet u nog steeds?
01 January, 2023
Hormax wenst u een succesvol 2023
12 December, 2022
Een groene Michelinster; wat is het en hoe krijgt u die?
01 December, 2022
Stappen bij de verkoop van een horecabedrijf
01 November, 2022
Top 5 risico’s voor horecaondernemers
01 October, 2022
Energierekening van uw horecabedrijf verlagen: 9 tips!
01 September, 2022
Nieuw horecabedrijf starten; maak een goede RI&E!
01 August, 2022
8 Trends in de horecawereld om niet te missen
01 July, 2022
Noodzakelijke vergunningen bij starten horecabedrijf
01 June, 2022
Op zoek naar een horecabedrijf? Kom in ons zoekersbestand
28 April, 2022
Biercontract, afnameverplichting en brouwerij: invloed op aankoop horecabedrijf?
06 April, 2022
Horecamakelaar; heeft u die nodig en wat doet die precies?
08 March, 2022
De 3 soorten horeca-taxaties
09 February, 2022
Neppe online reviews zijn dit jaar verleden tijd
20 January, 2022
Nieuwe alcoholwet; hoe zit dit nu precies?
10 January, 2022
Hormax wenst u fijne feestdagen en een gastvrij 2022
16 December, 2021
7 Aandachtspunten bij een horeca huurovereenkomst
02 December, 2021
Stappenplan voor het starten van uw eigen horecabedrijf
16 November, 2021
Belangrijkste verzekeringen voor horecaondernemers: 5 stuks
02 November, 2021
Goede sociale vaardigheden vergroten succes horecabedrijf
19 October, 2021
Financieringsopties voor aankoop horecabedrijf
05 October, 2021
6 Tips om meer reacties te krijgen op uw vacature
07 September, 2021
15 Tips voor meer klanten in uw horecabedrijf
01 September, 2021
Corona leidde tot creatieve horeca ideeën
15 August, 2021
Horeca personeel motiveren: 8 tips voor succes
01 August, 2021
Gevolgen nieuwe Alcoholwet voor horecaondernemers
16 July, 2021
Welke rechtsvorm kiest een horecaondernemer?
01 July, 2021
7 Fouten in horeca ondernemersplan [tips van de experts]
21 June, 2021
Horecamakelaar essentieel bij verkoop horecabedrijf
10 June, 2021
Misvattingen over de horecamakelaardij in coronatijd
05 June, 2021
6 Tips om succesvol te starten met uw nieuwe horecabedrijf!
05 May, 2021
Personeel bij de overname van een horecabedrijf: 5 aandachtspunten!
01 May, 2021
7 Aandachtspunten bij het kopen van een horecabedrijf
14 April, 2021
Horecapand kopen of huren: dit zijn de voor-en nadelen!
02 April, 2021
Leg huurprijs-afspraken altijd goed vast!
18 March, 2021
Wat is de goodwill bij een horecabedrijf?
01 March, 2021
6 Redenen om een horecapand / horecabedrijf te verkopen
05 February, 2021
Toename aantal horecazaken in coronatijd
27 January, 2021
Aankoopbegeleiding bij aankoop horecabedrijf en/of onroerend goed voorkomt problemen!
07 January, 2021
Neem contact met ons op