Luxueuze brasserie te Breda
  • Vraagprijs inventaris & goodwill: Hogere prijsklasse
  • Huurprijs registergoed: Op aanvraag
  • Vraagprijs registergoed: Niet van toepassing
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Omschrijving

Deze lunchroom is de luxe woonkamer van Breda. Hoewel het overal in Breda fijn vertoeven is heeft deze locatie wel een streepje voor. 10 jaar geleden zag het bedrijf het levenslicht, met de komst van werd de grote vraag naar een brasserie/lunchroom in deze winkelstraat beantwoord. Vanaf de start is het een succes gebleken, dit komt door al hetgeen dit horecabedrijf te bieden heeft: koffie, lunch, borrel en diner, alles van goede kwaliteit en tot in de puntjes verzorgd door het team.

Bij binnenkomst zie je al dat het bedrijf uit 2 ruimtes bestaat, voorin de zaak de bar met diverse hoge tafeltjes (ideaal voor de borrel). De bar is voorzien van alle gemakken, een superieure espresso machine, watertap, spoelmachine, aut. Citruspers en kassaterminal, you name it. Ook de hoge plafonds met originele ornamenten springen meteen in het oog. Vanuit de bar loop je door naar het restaurant/lunchroom gedeelte wat door de diversen lichtinvallen een frisse look and feel krijgt. Hier is het fijn vertoeven, tijdens je lunch/diner heb je ook zicht op de open keuken die centraal in de zaak gepositioneerd is. Alle gerechten worden hier met seizoensgebonden producten gemaakt en dat proef je meteen.

Last but not least, de stadstuin. Een parel in de drukke stad. Ruim 75 zitplaatsen in een zon overgoten en door groen omringde tuin. Ideaal voor het seizoen en voor het geven van besloten feesten en partijen waar dan ook met enige regelmaart gebruikt van wordt gemaakt. Woorden schieten ons eigenlijk te kort hoe veelzijdig dit horecabedrijf eigenlijk wel niet is. De huidige eigenaresse heeft hier een geoliede machine neergezet, i.v.m. emigratie plannen zijn wij op zoek naar een ervaren opvolger voor dit prachtige bedrijf. Hierbij dient men rekening te houden met een hogere prijsklasse waar eventueel bij een goed ondernemingsplan diverse overname constructies voor te vinden zijn.

Eigenschappen

Ligging Gelegen aan drukke winkelstraat, deze high end winkelstraat kenmerkt zich door het goede winkel aanbod en met eveneens kwalitatieve goede horeca.
Oppervlakten
Verkoopruimte:
140 m²
Keuken:
In geheel
Berging:
Grote kelder onder gehele pand
Parkeren Voor de deur betaald parkeren
Woning Geen woning aanwezig
Zitplaatsen
Binnen:
62
Buiten:
81
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
van 11:00 uur tot 22:00 uur
Woensdag:
van 11:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag:
van 11:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag:
van 11:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag:
van 11:00 uur tot 23:00 uur
Zondag:
van 12:00 uur tot 17:00 uur
Inventaris
Bruikleen:
Gebruikelijke brouwerij inventaris, ecotap
Lease:
Spoelmachine
Overeenkomsten
Brouwerij:
AB-Inbev; geen contract
Speelautomaten:
Niet van toepassing
Overige:
Niet van toepassing
Personeel Op aanvraag
Omzetindicatie Op aanvraag