Grote lunchroom - restaurant in Eindhoven (Woensel) te Eindhoven
  • Vraagprijs inventaris & goodwill: In overleg
  • Huurprijs registergoed: € 13.900,00 per maand exclusief de b.t.w.
  • Vraagprijs registergoed: Niet van toepassing
Afbeelding
Afbeelding

Omschrijving

Deze grote lunchroom - restaurant, gelegen in het stadsdeel Woensel in Eindhoven, biedt een uitnodigende en gezellige sfeer, ideaal voor ontbijt, lunch, en tussendoortjes. De inrichting is modern en huiselijk, met lichte kleuren en comfortabele zitplaatsen die bijdragen aan een ontspannen ambiance.

De menukaart is divers en seizoensgebonden, met een breed scala aan gerechten zoals sandwiches, salades, soepen en hartige taarten. Er zijn ook veel vegetarische en veganistische opties beschikbaar. De lunchroom staat bekend om zijn ambachtelijke gebak en vers gebrouwen koffie, wat het een perfecte plek maakt voor een middagpauze of een ontmoeting met vrienden.

Regelmatig worden er speciale evenementen en themadagen georganiseerd, zoals high tea-middagen en brunchbuffetten, waardoor er altijd iets nieuws te beleven valt. Het personeel is vriendelijk en attent, en zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt en geniet van zijn of haar bezoek. Deze lunchroom biedt een warme en aangename eetervaring in een charmante omgeving.

Eigenschappen

Ligging Gelegen in Eindhoven, in een groot en levendig winkelgebied dat een breed scala aan winkels, eetgelegenheden en diensten aanbiedt. Het winkelcentrum is bekend om zijn diversiteit aan winkels, variërend van bekende ketens tot lokale boetieks, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor een gevarieerd publiek. Er zijn verschillende horecagelegenheden waar men kan genieten van een hapje en een drankje. Met voldoende parkeergelegenheid en een centrale locatie is deze locatie een populaire plek voor zowel winkelen als ontspanning.
Oppervlakten
Binnenruimte:
296 m²
Buitenruimte:
200 m²
Parkeren Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving
Woning Geen woning aanwezig
Zitplaatsen
Binnen:
180
Buiten:
200
Openingstijden
Maandag:
van 10:00 uur tot 19:30 uur
Dinsdag:
van 09:00 uur tot 19:30 uur
Woensdag:
van 09:00 uur tot 19:30 uur
Donderdag:
van 09:00 uur tot 19:30 uur
Vrijdag:
van 09:00 uur tot 20:30 uur
Zaterdag:
van 09:00 uur tot 19:30 uur
Zondag:
van 11:00 uur tot 19:30 uur
Inventaris
Bruikleen:
Niet van toepassing
Lease:
Niet van toepassing
Overeenkomsten
Brouwerij:
Niet van toepassing
Speelautomaten:
Niet van toepassing
Overige:
Niet van toepassing
Personeel Niet van toepassing