Restaurant-Zaal op A locatie te Groot dorp West-Brabant
  • Vraagprijs inventaris & goodwill: Op aanvraag
  • Huurprijs registergoed: Op aanvraag
  • Vraagprijs registergoed: Niet van toepassing
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Omschrijving

Na 30 jaar vol overgave, oog voor detail en gastvrijheid ondernomen te hebben is het tijd om het stokje van dit prachtige horecabedrijf - in groter West-Brabantse dorp- over te dragen.

Het betreft een all round horecabedrijf waar men terecht kan voor koffie, lunch, borrel, diner en besloten feesten en partijen. Bij aankomst springt het pand -met zijn perfecte ligging op de kop van de Markt- direct op. Een zonovergoten terras nodigt ook direct uit om hier plaats te nemen. Bij entree in het restaurant zie je het oog voor detail van eigenaren meteen terug. Een warm restaurant met moderne en klassieke invloeden en een overheerlijk menu dat elke 3 maanden wisselt en meegaat met de seizoen en uitsluitend met verse ingrediënten werkt. Een van de trekpleisters van de zaak!

Een ander USP van is de prachtige zaal die zich bij uitstek leent voor bruiloften, babyborrel en familiefeesten. Maar ook voor recepties, vergaderingen, voorstellingen of andere bijeenkomsten. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een geslaagd evenement. Deze zaal is oorspronkelijk gebouwd als filmtheater. De originele art deco stijlkenmerken zijn al meer dan vijftig jaar onveranderd bewaard gebleven. Dit geeft de ruimte een nostalgische sfeer die ‘met geen pen te beschrijven is’. Het podium en niet te vergeten het frivole balkon over de volle lengte van de zaal zijn uniek.

Een andere zaalruimte is gesitueerd op de eerste verdieping. Deze ‘huiskamer’ met vrij uitzicht over naar buiten is ideaal voor een vergadering, receptie, borrel of intiem diner met een klein gezelschap. Met maximaal 25 eters aan tafel of veertig gasten, ervaart het gezelschap hier een warme huiselijke sfeer.

Is dit alles? Neen! Het pand is perfect van opzet. Zo is de goed onderhouden keuken tussen restaurant en zaal gesitueerd. In de kelder ruime toiletgroepen en bergingen. Op de 2e etage nog een bergruimte (voormalige bedrijfswoning). Aan ruimte geen gebrek dus. We kunnen nog eindeloos door blijven gaan over dit zeer goed renderende bedrijf maar het beste is als u het met eigen ogen komt bewonderen. Meer info -i.v.m. discretie- op aanvraag.

Eigenschappen

Ligging Op beste locatie van deze plaats gelegen.
Oppervlakten
Verkoopruimte:
Restaurant: 61 m² Zaal: 143 m² Zaal 2: 44 m²
Keuken:
circa 35 m²
Berging:
Divers
Parkeren In centrum gratis parkeren.
Woning Geen woning aanwezig
Omschrijving woning Bedrijfswoning eventueel mogelijk op 2e verdieping na verbouwing, thans in gebruik als bergruimte.
Zitplaatsen
Binnen:
38
Buiten:
50
Capaciteit:
Uitbreiding zitplaatsen mogelijk. Zaalcapaciteit circa 100
Openingstijden
Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
van 11:00 uur tot 22:00 uur
Donderdag:
van 11:00 uur tot 22:00 uur
Vrijdag:
van 11:00 uur tot 00:00 uur
Zaterdag:
van 11:00 uur tot 00:00 uur
Zondag:
van 11:00 uur tot 22:00 uur
Inventaris
Bruikleen:
Gebruikelijke brouwerij inventaris
Lease:
Niet van toepassing
Overeenkomsten
Brouwerij:
Brand; geen contract
Speelautomaten:
Niet van toepassing
Overige:
Niet van toepassing
Personeel 1x FT chef, 1x kok zzp, oproepkrachten
Omzetindicatie Op aanvraag