Hormax Breda met positief gevoel 2024 in!

02 February, 2024

Hormax Horecamakelaars, met Ivo Mermans aan het roer in Breda, gaat optimistisch het jaar 2024 in. Na een uitdagend jaar, gekenmerkt door de nasleep van de pandemie en een energiecrisis, blijft het bedrijf, dat bekend staat als ‘Makelaars met een horecahart’, vol vertrouwen in de dynamische horecamarkt. De vraag naar horecapanden blijft groot, ondanks de financiële druk op sommige ondernemers door terugbetaling van overheidssteun en de gevolgen van de energiecrisis.

Liefde voor het vak

Mermans merkt op dat de liefde voor het vak zowel bij nieuwe als ervaren ondernemers onverminderd groot is, wat essentieel is in een stad als Breda met zijn unieke horecapositie. Hij waarschuwt dat ondernemers moeten uitblinken in een markt waar consumenten hoge eisen stellen en waarde voor hun geld willen.

Met een volle agenda voor het eerste kwartaal van 2024 en een aanbod van courante panden en succesvolle bedrijfsovernames, blijft Hormax Horecamakelaars een steunpilaar voor de regionale horeca. Mermans benadrukt het belang van gedegen voorbereiding voor ondernemers die in deze markt willen stappen, waarbij Hormax graag ondersteuning biedt.

Lees het hele interview in Breda als PDF via deze link.