Op zoek naar een horecabedrijf? Kom in ons zoekersbestand

28 April, 2022

Wanneer u een horecabedrijf wilt kopen of huren, dan begint er vaak een lange zoektocht naar een geschikte zaak. Vaak heeft u wel al een idee van de regio waarin u een horecazaak wilt starten, maar dat betekent natuurlijk niet dat u ook snel een geschikt pand gevonden heeft. Sommige horecabedrijven worden ook middels stille verkoop aangeboden.

Deze horecabedrijven zijn nog vol in bedrijf en willen niet publiekelijk te koop staan i.v.m. bijvoorbeeld personeel of feesten en partijen. Door u aan te melden voor ons zoekersbestand houden wij u op de hoogte van onze stille verkoop.

Aanmelden voor ons zoekersbestand kan door ons een e-mail te sturen. Het horecabedrijf van uw dromen moet aan uw eisen voldoen. Denk daarbij aan de locatie, faciliteiten, parkeergelegenheid, oppervlakte en natuurlijk de prijs. Geef dit soort zaken aan in de e-mail, dan ontvangt u nieuwe horecabedrijven die aan deze criteria voldoen. In de praktijk komt er nog veel kijken bij het zoeken naar – en het vinden van – het juiste horecapand. Hormax Horecamakelaars helpt u verder.

Wat voor horecabedrijf zoekt u precies?

In de basis gaat het niet direct om het vinden van het juiste locatie of pand voor een horecabedrijf. Er zijn andere keuzes die eerst gemaakt moeten worden. Hierbij kunt u denken aan de keuze uit het huren of kopen van een horecabedrijf. Wilt u een bestaand horecabedrijf overnemen? Als u gaat huren, wat wilt u er dan wel of niet bij huren? Zo zijn er nog tal van zaken waar rekening mee gehouden moet worden als u een horecabedrijf zoekt.

Iedere optie heeft zijn voor- en nadelen. Het hangt echt af van uw situatie. Wij helpen u graag om uw wensen en eisen helder in beeld te brengen, zodat er vervolgens gericht gezocht kan worden naar een horecabedrijf dat goed bij u past.

Wij nemen u vrijblijvend op in ons zoekersbestand

Hormax Horecamakelaars is dé ervaren partij die u helpt om het juiste horecapand of horecabedrijf te vinden. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van horecapanden, maar ook in het adviseren bij de huur en verhuur hiervan. Dit betekent dat wij u in alle gevallen uitstekend van dienst kunnen zijn. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek soort horecabedrijf, dan nemen wij u graag op in ons zoekersbestand.

Wij nemen alles vooraf goed met u door. Samen maken wij al uw wensen, eisen en behoeften zichtbaar, waarna we een zoekopdracht kunnen instellen. Dit betekent dat u in ons zoekersbestand terecht komt, waarna wij u gericht helpen met het vinden van het horecabedrijf dat op alle vlakken aan uw criteria voldoet.

Wilt u opgenomen worden in ons zoekersbestand?

Het vinden van een horecabedrijf dat écht goed bij u past, en waar u toekomst in ziet, is niet eenvoudig. Wij helpen u hier graag bij. Hormax Horecamakelaars neemt u graag op in het zoekersbestand. Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar wanneer u een deskundig advies nodig heeft bij het kopen / verkopen of huren / verhuren van een horecabedrijf.

Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, in uw specifieke situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.