Hormax Breda tekent eerste overdracht van 2024!

03 January, 2024

Bij Hormax Breda vieren we vandaag een bijzondere mijlpaal met de succesvolle eerste oplevering van een uitbreidingsproject voor Hotel van Ham. Vanochtend hebben we de officiële documenten ondertekend, waarmee een lang traject van voorbereidingen rond bestemmingen, vergunningen en bouwplannen tot een succesvol einde is gebracht.

Dankzij de vastberadenheid en het harde werk van Hotel van Ham en het bouwteam, kan het pand aan het van Coothplein 25 binnenkort open! Er komen twee nieuwe luxe suites en een stijlvolle receptieruimte op de begane grond, plus een uitbreiding van het terras.

Coothplein in Breda

Het van Coothplein, reeds bekend als een van de mooiste horecalocaties van Breda, ontvangt met deze ontwikkeling een verdere verrijking. Dit alles is mogelijk gemaakt door het gepassioneerde ondernemerschap van Kelly van Hooijdonk, wiens visie en leiding Hotel van Ham nieuwe energie zal geven!

We feliciteren Hotel van Ham en Kelly van Hooijdonk met deze spannende nieuwe fase en wensen hen veel succes met de realisatie van nog meer prachtige plannen voor de toekomst. Proost op groei, innovatie en succes!