Martijn Kennes nieuwe gezicht bij Hormax Tilburg!

20 October, 2023

Het is met veel enthousiasme dat we een belangrijke aankondiging doen die we tot nu toe achter de schermen hebben gehouden. Vanaf 1 september 2023 verwelkomen we Martijn Kennes als de nieuwe kracht in ons kantoor in Tilburg! Martijn zal geleidelijk aan de verantwoordelijkheden overnemen van Ronald Loonen, die na jaren van toegewijde dienst, een welverdiende stap terug doet.

Deze overgang is een spannende tijd voor ons allemaal bij Hormax, maar we gaan zorgen voor een soepele transitie. Ronald Loonen zal Martijn de komende periode begeleiden om ervoor te zorgen dat de uitstekende service die onze opdrachtgevers gewend zijn, voortgezet wordt. Met zijn ervaring en passie voor de horeca is Martijn Kennes een waardevolle toevoeging aan ons team, en we kijken uit naar de frisse energie en de nieuwe perspectieven die hij met zich mee zal brengen.

Horecabedrijf kopen of verkopen?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van een horecazaak, staat ons team in Tilburg, met Martijn aan het roer, klaar om u te ondersteunen. Neem contact met ons op via 013-5722844 of stuur een e-mail naar tilburg@hormax.nl voor professioneel advies en begeleiding.

We zijn blij met deze nieuwe fase en kunnen niet wachten om samen met Martijn Kennes en u, onze gewaardeerde klanten en partners, verder te bouwen aan het succes van uw horecaonderneming.

Welkom aan boord, Martijn!