Hormax wenst u een succesvol 2023

12 December, 2022

Het einde van het jaar komt in zicht en dat is een mooi moment om zowel vooruit als nog even achterom te kijken. Hormax Horecamakelaar kijkt terug op een succesvol 2022. De vraag naar horecabedrijven bleef onverminderd hoog, en daar zijn we trots op! ? Nog niet eerder in ons bestaan hebben we zoveel transacties gehad. De markt trok na corona flink aan en ondernemers willen weer vooruit. Laten we deze trend voorzetten voor 2023! Ons team staat ook dan weer voor u klaar!

Horecajaar 2022

De horeca heeft ook in het afgelopen jaar weer met flinke uitdagingen te maken gehad. We begonnen het jaar met een laatste lockdown, maar al snel mocht alles weer zonder beperkingen. Het weer was goed en dus kon er financieel veel goed gemaakt worden. Veel horecabedrijven hadden moeite met het vol krijgen van de roosters door het personeelstekort in combinatie met uitvallend personeel. Na een fantastische zomer diende de energieprijzen, indexeringen en inflatie zich aan. Deze reizen de pan uit en voor velen is het lastig om dit door te belasten aan de gast. Graag kijken wij samen met u nog eens terug op een aantal interessante blogs van het afgelopen jaar.

Onze meeste gelezen blogs

We mogen zeggen dat het horecajaar 2022 ook weer een bewogen jaar was voor de horeca. Er werden horecazaken verkocht, gekocht en overgenomen. De horeca laat zich niet kennen en weet nog altijd elke uitdaging het hoofd te bieden. Dat is mooi, want daar doen we het uiteindelijk voor. Wij nemen graag nog eens 5 interessante blogs uit 2022 met u door.

1. Een einde aan nep reviews

Helaas hebben veel horecabedrijven er eens mee te maken gehad: nep reviews die een mooie score op internet naar beneden halen. Wij konden u in het afgelopen jaar melden dat er eindelijk een einde zou komen aan de nep reviews en alle negatieve gevolgen die horecabedrijven daarvan kunnen ondervinden.

2. De diverse soorten horecataxaties

Een taxatie is een taxatie. Dat horen wij natuurlijk vaker. Voor een woning is dit in de meeste gevallen dan ook de situatie. Er vindt een enkele taxatie plaats en daarna kan het traject worden hervat. Voor de verkoop van een horecabedrijf werkt dit anders. Er kunnen meerdere soorten horecataxaties worden toegepast. Natuurlijk gaven wij u hier alle informatie over.

3. Alle horecavergunningen op een rij

Wanneer u een horecabedrijf wilt beginnen, en dit zijn uw eerste stappen binnen deze branche, dan is het vaak een puzzelwerk om te ontdekken welke horecavergunningen u precies nodig heeft. Toch, het is wel belangrijk om goed van start te gaan. Daarom gaven wij u een handig overzicht van alle horecavergunningen die u zeker nodig heeft voor uw horecabedrijf.

4. Ontdek de waarde van de horecamakelaar

Verkopen gebeurt steeds vaker zonder makelaar, maar dan hebben we het wel over de verkoop van een woning. Wanneer u een horecabedrijf wilt verkopen of juist wilt kopen, dan is het belangrijk dat alles correct geregeld wordt. U wilt er het beste uithalen, maar u wilt ook zeker zijn dat er aan alles gedacht wordt en dat u niet wordt geconfronteerd met vervelende verrassingen achteraf. Een horecamakelaar staat u bij. Wij vertelden u alles over de belangrijke waarde van de horecamakelaar bij de verkoop of aankoop van een horecabedrijf.

5. Een horecabedrijf vinden dat bij u past

Wanneer u een horecabedrijf wilt beginnen, dan heeft u in de meeste gevallen al een grof idee van wat u wilt. Er zit immers een groot verschil tussen een snackbar en een sterrenrestaurant, bijvoorbeeld. Het valt niet altijd mee om zelf een horecabedrijf te vinden dat goed past bij uw toekomstvisie. Wij legden u uit hoe u in ons zoekersbestand terecht komt en op welke manier wij u daarmee goed kunnen helpen om een horecabedrijf te vinden dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Fijne feestdagen en een succesvol 2023!

We kunnen de dagen van dit nog altijd wat onrustige horecajaar gaan aftellen, waarbij we natuurlijk vooral vooruit willen kijken, naar een succesvol 2023. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons gesteld heeft, voor de mooie resultaten die wij samen met u hebben mogen behalen en de samenwerking waar we van hebben genoten. ?

Wij wensen u heel fijne feestdagen en een mooi, succesvol 2023. Uiteraard staan wij ook dan weer voor u klaar. Wilt u direct advies en ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.